Blog

2021-06-23

Ez az év legtrendibb születésnapi ajándéka – Lepd meg a párod vele!

Manapság nem véletlenül az élményalapú meglepetések váltak trendivé, hiszen a rohanó mindennapok során nincs is értékesebb dolog annál, minthogy tartalmas időt töltsünk szerelmünkkel. Megmutatjuk, mi az év legtrendibb és legromantikusabb születésnapi ajándéka!

Tovább Olvasok!

2021-06-03

Helló, oltási igazolvány! - Így szervezz születésnapi bulit a nyáron

Most, hogy lazítottak a járványügyi szabályozásokon, végre nem muszáj egyik lakásból a másikba szaladnod, ha együtt akarsz lenni a haverokkal. Ahhoz viszont, hogy hatalmas bulit csaphass, érdemes egy darabig zártkörű helyszín mellett dönteni. Elmondjuk, miért!

Tovább Olvasok!

2021-05-20

Csapatépítő biztonságban – Így tudod feldobni a hangulatot Covid idején

Nem kell ahhoz egy irodában ülnöd a csapatoddal, hogy feldobd a mindennapjaikat. Különösen fontos ez most, a pandémia idején, amikor a számos testi-lelki megpróbáltatás hatására könnyen csökkenhet társaid munkamorálja. Néhány egyszerű ötlettel biztonságban üthetitek el az időt a Covid idején is.

Tovább Olvasok!

2021-05-18

10 bombabiztos érv a virtuális csapatépítő mellett

Kollégáid is megérdemlik a pihenést – különösen a világjárvány megerőltető időszakában. De hogyan teheted szórakoztatóvá a közösen töltött időt a képernyő mögül? Megsúgjuk: egy virtuális csapatépítővel, ami a lehető legjobb választás.

Tovább Olvasok!