Fedezd fel a
Kóstolók menetét

Szolgáltatásunk egyedülálló gin, rum és whisky kóstoló eseményeket kínál Budapest szívében egy titkos speakeasy bárban. Eseményeinken a résztvevők egy gondosan válogatott ital sorozatot kóstolhatnak meg, saját koktélokat keverhetnek és megismerkedhetnek az italok eredetével és gyártásával.

Célunk, hogy prémium és emlékezetes estét nyújtsunk vendégeinknek.

Így zajlik egy

Kóstoló est

Köszöntés

A vendégek megérkeznek hozzánk ahol egyből egy finom welcome drinkkel fogadjuk őket. Bemutatjuk a SecretRoom-ot ahol az előadás zajlani fog. Az est házigazdája röviden összefoglalja az est tematikáját és megadja a kóstoló alaphangulatát.

Bemutató & Kóstoló

Röviden összefoglaljuk a bemutatásra kerülő gineket majd kitérünk a sajátosságaikra. Beleértve az eredettörténetet, a fűszerezését és az ajánlott tonik párosítást is. Mindeközben persze rengeteget kóstolunk, szagolunk, tapasztalunk közösen, workshop jelleggel.

Felfedezés

A bemutató után természetesen még nem ér véget az este. Vendégeink igénybe vehetik - és ezt meg is szokták tenni - az exkluzív gin tonik bárunkat ahol több mint 300 gin található meg. Ez már egy laza, kötetlen program ahol minden a gin tonikról és a jó hangulatról szól.

Megnézem az eseményeket!

Gin & Tonik

Tematikus Kóstolók

Igyekszünk mindig izgalmas programokkal előállni, hogy vendégeink változatos esteken ismerhessék meg a különleges gineket és a hozzájuk tartozó ételpárosításokat.

Közelgő események
 1. Japán Gin & Sushi kóstoló Workshop

  Kóstoltad már a Japán gineket, és együtt a Sushival? Garantáljuk, hogy szenzációs párosítás és élmény is egyben. 5 fajta Japán gint és a hozzá illő sushikat fogunk kóstolni. Ezen kívül a japán ginekből gin tonikokat és a végén még egy desszert koktélt is fogunk készíteni.

 2. Dél-Afrikai Ginek kóstolója, workshopja

  Ez egy igen különleges Gintonik este lesz hiszen a kóstoló sztárjai a híres Dél-Afrikai ginek lesznek.Gyere el a G&T workshop unkra és mindent megmutatunk ami fontos ennél a népszerű kevert italnál.Megmutatjuk milyen pohárba és milyen jéggel készítsd, de legfőképpen hogyan párosítsd a különböző gineket a tonikokkal és ezekhez milyen ginfűszer illik.

 3. Ginek a világ körül-Prémium ginek és gin tonikok workshopja

  Találkoztál már Ginekkel a világ kölönböző pontjairól? Ha még nem akkor ez egy remek alkalom arra, hogy megismerd és kipróbáld ezt az igen népszerű italt ilyen elképesztő kombinációban. Az este folyamán átvesszük a ginek rövid történetét és rengeteget kóstolunk, gin tonikozunk.

 4. Ginkóstoló & Negroni workshop tapas válogatással

  A Negroni az egyik legismertebb és legkedveltebb gin koktél,mely ezer arcával és a végtelen elkészítési lehetőségével teszi ezt az italt a ginkoktélok királynőjévé. Ezen az estén megtanítjuk neked, hogyan kell ezt a nagyszerű és finom italt elkészíteni.

 5. Olasz Gin Tonik Est & Workshop olasz sonka Válogatással

  Kóstoltad már a Olasz gineket együtt a sonkával? Ha még nem akkor ez egy remek alkalom arra, hogy megismerd és kipróbáld ezt az igen népszerű italt ilyen elképesztő kombinációban. Az este folyamán átvesszük a ginek rövid történetét és rengeteget kóstolunk, gin tonikozunk.

 6. Mediterrán gin & spanyol sonka kóstoló

  Ezen a Workshopon nem csak a mediterrán ginek és Gin Toniké lesz a főszerep hanem az italokhoz illő tapas válogatásokkal is készülünk. A kóstoló adagokban többek között lesz bruschetta, feta, olasz és spanyol sonka, és finom olíva válogatások is.

 7. Francia Ginek kóstolója prémium sajt párosítással

  A francia ginekre a kifinomultság és az elegancia a jellemző, rendívül komplex ízvilágukkal még az igazi whisky vagy rum rajongókat is leveszi a lábáról. Garantáljuk, hogy szenzációs íz orgia a francia gin és a különböző prémium sajtok párosítása.

Bemutatjuk

Speakeasy Bar

Egyedülálló gin-, rum- és whiskykóstoló élményt kínálunk egy szofisztikált speakeasy bárban Budapest szívében. Estjeinken a vendégeink megkóstolhatnak 5 féle különleges italt, koktélokat keverhetnek és megismerkedhetnek a bemutatásra kerülő italok történetével és elkészítése folyamatával.

Többet szeretnék tudni!

Gyakran Ismételt kérdések

További kérdéseid vannak? Írj nekünk az info@gintasting.hu email címünkre!

Vendégeink véleménye

Kövess Minket!

Újdonságok & Hírek

Olvasd el legfrissebb infóinkat, ajánlatainkat Facebook oldalunkon vagy kövess be minket TikTokon vagy Instagramon!