Gyakran Ismételt Kérdések

Megvásároltam a jegyet de nem jó az időpont. Megváltoztathatom?

Időpont átregisztrálásra, csak minimum 14 nappal az esemény előtt van lehetőség melynek díja 2990 Ft/fő, az átregisztrálási kérelmet, írásban fogadjuk el az info@gintasting.hu email címen. Amennyiben 14 napon belül mondanád le a kurzust, akkor annak összege 4990Ft/fő. Jegyeink nem személyhez kötöttek, így a jegyek átruházása továbbra is ingyenes.

Nem tudok elmenni a kóstolóra. Átruházhatom a jegyem másra?

Jegyeink nem személyhez kötöttek, így a jegyek átruházása továbbra is ingyenes.

Meghosszabbíthatom az ajándék voucherem időtartamát?

Vásárlástól számított 1 évig érvényesek a vouchereink, amelyekkel a workshopra a lejárat napjáig kell bejelentkezned. A lejárati időponttól számítva 3 vagy 6 hónappal lehet hosszabbítani a vouchereket előre utalásos fizetéssel, ennek ára: 6990,- Ft vagy 8990,- Ft. Lejárat után a voucher hosszabbításra nincs lehetőség.

Hogyan használhatom fel az ajándék voucherem?

1. Válassz ki egy eseményt.
2.Kattints a jegyvásárlás menüpontra
3. A mezők kitöltése után add meg a voucher kódot. Abban az esetben, ha egynél több
résztvevő részére szól a voucher, akkor a kosár fülnél kell módosítani a jegyek darabszámán.
4. Véglegesítsd a vásárlást.

Nézd meg

kedvcsinálónkat

Körülbelül erre számíthatsz ha eljössz hozzánk egy kóstolóra! :)

Bemutatjuk

Speakeasy Bar

Egyedülálló gin-, rum- és whiskykóstoló élményt kínálunk egy szofisztikált speakeasy bárban Budapest szívében. Estjeinken a vendégeink megkóstolhatnak 5 féle különleges italt, koktélokat keverhetnek és megismerkedhetnek a bemutatásra kerülő italok történetével és elkészítése folyamatával.

Kóstolók menete

Vendégeink véleménye

Ismerd meg történetünk

A Gin Tonik Akadémia élmény

Olyan személyre szabható szolgáltatást álmodtunk meg, ami nemcsak közösségépítő lehetőséget kínál céges és baráti társaságok számára, hanem a manapság reneszánszát élő ginekről is izgalmas történetekkel szolgál.

Arra a nem mindennapi kihívásra vállalkoztunk, hogy bevezessünk téged a gin tonik életstílusba – és ebbe akár egy online híváson keresztül a kanapédon, a kedvenc pizsidben is bekapcsolódhatsz. Célunk, hogy minden résztvevőnk számára átadhassuk azt a felemelő élményt, amit egy fergeteges ital elkészítése és elfogyasztása tartogat.

Teljeskörű kiszolgálás

Szeretnénk, ha nálunk mindenki megtalálná a megfelelő programot barátai és kollégái számára, legyen szó online vagy személyes gin tonik kóstolóról. Ha pedig a kóstolás nem lenne elég, egy őrületes buli megszervezésében is számíthatsz ránk: speakeasy hangulatú bárunkban elrejtőzhetsz a világ szemei elől, és jobbnál jobb koktélokat kortyolhatsz társaiddal.

Ginrajongókra szabva

Nálunk a ginrajongók sem maradnak kihívások nélkül: a tanulni vágyóknak hoztuk létre Gin Akadémiánkat, ahol havi rendszerességgel mutatunk be jobbnál jobb gineket, ismertetjük meg a résztvevőket a párlatok történetével, és adjuk át a gin tonik készítés rejtelmeit.  

Találd meg nálunk a tökéletes gin tonik élményt!