Technikai okok miatt a kártyás vásárlás átmenetileg szünetel. Kérjük írj emailt a vásárlási szándékodról! - info@gintasting.hu

Nézd meg

kedvcsinálónkat

Körülbelül erre számíthatsz ha eljössz hozzánk egy kóstolóra! :)

Bemutatjuk

Speakeasy Bar

Egyedülálló gin-, rum- és whiskykóstoló élményt kínálunk egy szofisztikált speakeasy bárban Budapest szívében. Estjeinken a vendégeink megkóstolhatnak 5 féle különleges italt, koktélokat keverhetnek és megismerkedhetnek a bemutatásra kerülő italok történetével és elkészítése folyamatával.

Kóstolók menete

Vendégeink véleménye

Ginkóstolòn vettünk részt a baràtaimmal, születèsnapomra kaptam ès èletem egyik legjobb szülinapi ajándéka volt! A szervezés ès lebonyolítás tökéletes volt. Finomak voltak a ginek ès a sonka is, de legjobban a gin tonik tetszett amit magunk készíthettünk az asztalnál.

Éva

Csodálatos volt a japán ginkóstoló rendezvény! A ginválaszték remek volt, a sushi párosítás pedig nagyon különleges. Az eseményt vezető szakember nagyon hozzáértő volt, és kellemessé tette az estét. Biztosan visszajövök még többet!

Erika

Ajándékba vettem a páromnak a japán ginkóstolót mert nagyon szereti a sushi-t èn pedig a japán italokat! Ezen kívül nem volt sok elváràsunk de egy egész estés èlményt kaptunk a sushi nagyon finom volt ès a szervíz 5 csillagos!

Alexander

Jól éreztük magunkat a rumkóstolón, passzolt a spanyol sonka az èrlelt rumokkal ès kedves gesztus volt a szervezōk részérōl a kis meglepetès amit kaptunk. Visszatèrünk mèg.

Zoltán

Még sosem voltam koràbban italkóstolón de nagyon szeretem a gin tonikot ezért jöttem el ide. Mind a szervezés mind az italok és a hozzá párosított ételek kiválóak voltak! Az külön tetszett, hogy saját magunk is készíthettünk gin tonikokat!

Ágnes

Ismerd meg történetünk

A Gin Tonik Akadémia élmény

Olyan személyre szabható szolgáltatást álmodtunk meg, ami nemcsak közösségépítő lehetőséget kínál céges és baráti társaságok számára, hanem a manapság reneszánszát élő ginekről is izgalmas történetekkel szolgál.

Arra a nem mindennapi kihívásra vállalkoztunk, hogy bevezessünk téged a gin tonik életstílusba – és ebbe akár egy online híváson keresztül a kanapédon, a kedvenc pizsidben is bekapcsolódhatsz. Célunk, hogy minden résztvevőnk számára átadhassuk azt a felemelő élményt, amit egy fergeteges ital elkészítése és elfogyasztása tartogat.

Teljeskörű kiszolgálás

Szeretnénk, ha nálunk mindenki megtalálná a megfelelő programot barátai és kollégái számára, legyen szó online vagy személyes gin tonik kóstolóról. Ha pedig a kóstolás nem lenne elég, egy őrületes buli megszervezésében is számíthatsz ránk: speakeasy hangulatú bárunkban elrejtőzhetsz a világ szemei elől, és jobbnál jobb koktélokat kortyolhatsz társaiddal.

Ginrajongókra szabva

Nálunk a ginrajongók sem maradnak kihívások nélkül: a tanulni vágyóknak hoztuk létre Gin Akadémiánkat, ahol havi rendszerességgel mutatunk be jobbnál jobb gineket, ismertetjük meg a résztvevőket a párlatok történetével, és adjuk át a gin tonik készítés rejtelmeit.  

Találd meg nálunk a tökéletes gin tonik élményt!