Technikai okok miatt a kártyás vásárlás átmenetileg szünetel. Kérjük írj emailt a vásárlási szándékodról! - info@gintasting.hu

Gin tonik party
Lebonyolítjuk helyetted a céged rendezvények szervezését. Neked nincs más dolgod mint meghívni a résztvevőket és élvezni velük a partyt. Rendezvényhelyszínt és mobilpultot is biztosítunk.

max. 100 fő

4-6 óra

Nálunk, vagy
Nálatok

Magyarul és
angolul

Gin Tonik Party

Feldobnád a party hangulatát, de nem tudod hogyan? Ha valami igazán Exclusivera gondoltál, egy Gin&Tonic bár jó választás. A ti dolgotok élvezni a bulit, különlegesebbnél különlegesebb Gin & Tonic variációkkal, a többit mi intézzük.

Profi kiszolgálás

Gondoskodunk vendégeid jó hangulatáról

Szakképzett személyzet

Profi Bartenderek készítik az italokat.

Különleges gin tonikok

A legmenőbb G&T párosításokat kóstolhatjátok.

Felhőtlen
hangulat

Érezd jól magad a partyn a többit bízd ránk.

Tartsd nálunk céges rendezvényed

Speak Easy a város közepén egy hangulatos, de egyben modern jellegű termünkben, amely a Secret Library nevet kapta.

Exclusive és modern körülmények között a 70-es évek hangulatában tölthetnek el nálunk egy kellemes estét a vendégek, csapatépítő tréningek, karácsonyi, vagy szülinapi partik keretében.

Érdekes programokkal és izgalmas előadással várunk benneteket. Szakadj ki az unalmas hétköznapokból és tölts el nálunk egy kellemes estét barátaid vagy akár munkatársaid társaságában.

Ajánlatkérés

Kitelepülés rendezvényre

A kitelepüléses vendéglátás lehet elegáns, hagyományos, rendhagyó, de akár különleges és speciálisan összetett is. Ezekből a lehetőségekből és menükből, szolgáltatásokból nálunk biztosan választhatsz.

Állunk rendelkezésedre akár a szülinapi partidra, akár az esküvődre, vagy esetleg céges rendezvényekre de egy születésnapi házibuliba is szívesen elmegyünk koktélozni, hogy te felhőtlenül szórakozhass a munka részét bízd ránk.

Minden esetben profi bártendereket biztosítunk akik mind megjelenésükben mind szakmai hozzá értésükben emelik a rendezvény színvonalát Amennyiben bárpultra is szükséged van azt is viszünk és telepítünk a rendezvény jellegének és hangulatához alkalmazkodva.

Üzenetet írok!

Ajánlatkérés

Ajánlatod az alábbi adatlap kitöltésével adhatod le.
A beküldéstől számított 2 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot.